torsdag den 17. februar 2011

Farvestrålende Cup Cakes

Amalie og jeg har bagt Barbapappa Cup Cakes. De er blevet rigtig gode.
Vi valgte at putte iceing på. Amalie med rund hånd. Hun glæder sig helt vildt til at skulle servere dem for sin veninde i aften og til at sætte tænderne i en af dem, her til eftermiddagskaffen.
Her kommer opskriften:

450 g. Mel
3 tsk. bagepulver
115 g. farin
1 tsk. vaniliesukker
150 g frosne skovbær
2 æg
2½ dl. mælk
125 g smeltet smør/margarine

Alle tørdele (mel, bagepulver, farin og vaniliesukker) blandets i en skål.

Æg og mælk røres sammen.

De frosne bær blandes i melblandingen.
Mælkeblandingen hældes over de trørre ingredienser og det smeltede smør tilsættes.

Det hele røres sammen med en dejskraber. Rør ikke for længe, dejen må gerne være klumpet.
Fordel dejel i muffinformene.

Bages ca 25 min. i en 200 g varm ovn.

Tips:
Tø ikke bærene op første, da dette vil bevirke aat dejen misfarves.
Der kan bruges friske bær.

God fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar