onsdag den 8. juni 2011

Øv, jeg føler mig amputeret

I dag er begge vores piger på lejrtur med deres skoler, henholdsvis på Bornholm og på Blåbjerg friskole.
Asta har ringet hjem og fortalt at det er oversejt og hun hygger sig. Amalie skulle afsted i dag. Min mor kørte hende om til banegården. De var lidt lang tid om at få bussen pakket og børn fordelt på bus og tog. Så det endte med at Amalie ikke rigtig havde lyst til at skulle med. Men heldigvis har hun en dejlig lærer, som tog sig af hende. MEN modsat Asta, så kan hun ikke kontakte mig, hvilket er ok, det er jo fedt hvis det lykkes for hende at være det. Men hold da op hvor jeg tænker på dem.
Det er godt vi har mange år til at vænne os til de flytter hjemmefra og at de vokser sig til det .

10 kommentarer:

 1. Dejlige piger ;0)
  Det må være vildt underligt at have sendt dem afsted. Jeg er sikker på de hygger sig og får en god tur begge 2 ;0)

  SvarSlet
 2. Tak Julie :O) Det er jeg også og øver mig i at de hygger sig ;O)

  (har du set jeg har lagt link ind til Majas blog, hende der har lavet bogen du har bestilt

  SvarSlet
 3. Ja jeg fulgte linket og så at man der kunne købe den til 88 kr. Jeg har så givet 109 kr hos adlibris. Skidt pyt, så stor forskel er det heller ikke ;0) Jeg bestilte også bogen hønsefødder & gulerødder af Lone landmand. Kender du hendes blog Beretninger fra et autentisk landbrug, ellers er det et besøg værd.
  Hun har en fantastisk måde at skrive på og især i hendes opskrifter. Man kommer nemt til at små grine over de opskrifter ;0) http://lonelandmand.wordpress.com/

  SvarSlet
 4. Så ser jeg lige nu at det var til hendes blog du havde lagt link til ;0) Det tjekker jeg lige med det samme. He he

  SvarSlet
 5. De sidste penge er godt give ud.
  Nej jeg kender hende ikke, men tjekker straks ud. :O)

  SvarSlet
 6. Har så lige opdaget at Amalies gummistøvler står i baggangen.... De burde jo være med hende. Håber skybrudet ikke rammer dem eller i det mindste i aften.

  SvarSlet
 7. Jeg frygter også den dag mine børn skal på tur uden mig! Hvordan kan det være vi har det sådan..? De skal jo også have deres eget liv og gøre deres egne erfaringer - Men hvor er det svært at give slip på dem!

  SvarSlet
 8. Dorthe, for mig handler det om at det er begge to på en gang, der er afsted. Plus at Amalie jo har sin muskelsygdom/hybermobilitet som gør at hun udtrættes hurtigere end andre børn. Jeg vil jo så gerne at hun skal få en god tur.
  Jeg er HELT sikker på at Asta bare nyder det, hun stillede heller ikke spørgsmål ved om hun ville afsted, hvor imod Amalie på falderebet ikke ville afsted... DET gør det svært at sende hende afsted. Men her til morgen har vi stadig ikke hørt fra hende, så intet nyt er godt nyt

  SvarSlet
 9. Åh, åh var jo i samme situation for et stykke tid siden - OG OVERLEVEDE selvom jeg ikke troede jeg nogensinde kom igennem det!
  Tror jeg vil manipulere mine piger til ALDRIG at flytte hjemmefra!!
  Intet nyt er godt nyt, selvom jeg hele tiden skulle fortælle mig selv det.

  SvarSlet
 10. Lene... jeg husker godt du skrev på bloggen. Jeg tror nu nok jeg kan klare de skal flytte hjemmefra når de er blevet MEGET voksen...

  SvarSlet