lørdag den 23. juli 2011

Lidt fra vores ferie

Vi startede ud med at køre i det værste vejr, der var skybrud hele vejen fra Monbjerg til Vimmerby.
Her besøgte vi Astrid Lingrens verden, for anden gang. Vi er alle helt vilde med at være der. Det er så fantastisk smuk og godt lavet. I år gik vi efter tre ting. Brøderne Løvehjerte, Ronja Røverdatter og Lille Niels Karlson pusling.Efter to overnatninger i Alfreds drukhyt, på Pippis sommerhotel, forsatte vi til Varmland, hvor vores venner har en hytte. De er så elskværdig at låne os stalden som er indrettet med 4 sovepladser, brændeovn, sofa og masser af hygge.

Så er vi ankommet hos vennerne og bades skulle der, selv om det var overskyet og knap 20 g.

Asta og Matilde lånte symasinen og syede en sommerkjole at noget Pokemon dynebetræk.

I byen, Lesjøfors er der Troldestigen. Det er en ca 3 km lang vandretur op og ned af et lille bjerg. På vejen møde du forskellige trolde skåret ud af træerne. For Amalie var det meget vigtigt at komme på Troldestien, dels fordi hun elsker alle troldene, men også fordi det er en personlig sejr for hende at gennemføre den. Hun har fået sine nye fine lilla skinner på og nu er hun klar.

Undervejs holdte vi pauser. Vi skrev juleønsker til Tomten (julemanden), Vi skrev i gæstebogen.

YES..... Hun klarede det. Amalie var MEGET stolt da hun kom ned igen. Men hold da op hun var træt og der var ikke meget energi tilbage i hende. Det sidste stykke hen til bilen, 500-700 m måtte vi lokke med en is. Det er en umulighed at have kørestolen med på den vandretur.

Tilbage til bilen.

Min veninde og jeg kørte den sidste aften en dejlig tur i solnedgange.
Vi holder så meget af at være i Sverige, det er den 5 sommer vi er det.

1 kommentar: