tirsdag den 16. august 2011

Er gået lidt i stå


Jeg bliver altid så tom inden i når jeg ikke har tid til mit håndarbejde. Men hverdagen er begyndt igen og jeg skal på afvænning. Ikke at jeg skal stoppe helt, men f.eks. de tre første aftner i denne uge er der ikke noget tid til at hverken hækle eller strikke. Jeg fik lige lidt latex limet på et par indesko til Amalie ( hov dem skal i da se), men ellers ikke noget.
Glæder mig til torsdag aften.. så skal jeg hækle.
I dag har jeg modtaget disse skønne øreringe som jeg har købt af Tina. De er til Asta og hun blev rigtig glad for dem. (undskyld den ringe billede)

Sendt fra min HTC-telefon

7 kommentarer:

 1. jeg kender det alt for godt! Jeg er selv startet på arbejde igen, efter barsel. Men i dag fik jeg lige lavet lidt krea. Det er med at finde på noget nemt og overskueligt :D

  SvarSlet
 2. Tina.. :O)

  Mette..... Det er det... men også tiden. Nu er jeg lige kommet hjem fra øde i idrætsforeningen og skal egentlig i seng. Men godt jeg så lige kan drøne lidt rundt i bloglang og "opleve"

  SvarSlet
 3. Jeg er også gået lidt i stå. Selvom det ikke er ideerne og lysten der mangler. Synes bare lige jeg er lidt træt om aftenen..... Kommer du til blogtræf i Kolding?? :-) Kh Christina

  SvarSlet
 4. Ja, det med at få hverdagen til at køre igen efter ferien er lidt hårdt.
  ja jeg har tilmeldt mig til blogtræf... gør du?

  SvarSlet
 5. ja, jeg kommer. Glæder mig til at møde dig sådan rigtigt:-)

  SvarSlet
 6. Dejligt, jeg glæder mig også til at få "rigtige" ansigter på. :O)

  SvarSlet