lørdag den 22. oktober 2011

Billedespam af nogle dejlige dage.

I  mandags drog vi til syd Norge, knap 60 km fra Kristiansand. Her har nogle af vores venner en dejlig hytte. Der er ikke indlagt vand, så det hentes ved bækken. Vi bliver gode til at spare på vandet og det var en special god oplevelse for børnene. De blev ikke stor-vasket hver dag. Hårvask foregik på terrassen, med kuldergrader nær frost. Der blev børstet tænder ude på terrassen osv. Opvask forgik ved at varme vand også vakse op inde eller ude. De ELSKEDE det.
Vi havde nogle gode vandretur, som var god for krop og sjæl. Vi skulle tage hensyn til Amalies kunnen, så ind i mellem køret hende og jeg noget af vejen også stødte vi til.
Pigernes absolutte bedste oplevelse var ved vandfaldet. Tænk sig de blev ikke særlig våde og Amalies støvler bestod vandprøven. Ingen våde strømper.
Som i kan se på sidste billede, så er hytte ikke stor, men der var plads til spil, tegning, hækling, knagerækkestrik, bagning og strikning. To af pigerne fik lært at strikke. To fik knagerække-strikket et halstørklæde, en fik strikket et par pulsvarmere. De var så flittige.4 kommentarer:

 1. Der er så fantastisk dejlig i Norge ;0)
  Vi havde en uge deroppe forrige sommer.
  Vores efterårsferie har ikke været noget at juble over ;0( og her kl 20.40 skal Mikkel ind til vagtlægen.

  SvarSlet
 2. Hei. Så moro at dere har vært her i Norge, og for noen flotte jenter du har! Hilsen Siri:-)

  SvarSlet
 3. Fantastiske billeder Helle, og som altid smukke piger. det må have været en skøn og dejlig afslappende tur for alle. håber den gav lidt ekstra energi :)

  SvarSlet
 4. Julie...VI/jeg elsker Sverige og Norge, de har bare en skøn natur. (du har læste mine mail ang. Mikkel ;O) )

  Siri...Tusinde tak.

  Birgit...Tak. Jeg fik tanket godt op på både krop og sjæl, det var dejligt.

  SvarSlet