torsdag den 27. oktober 2011

Før blogland

var der andre steder på nettet, hvor jeg brugte noget af min tid. Bla. Mors verden. Hvilket er et skønt forum også som jeg ikke er utilfreds med. Der har været mange ting og tanker hvor der har været en flok skønne kvinder til at hjælpe og guide hinande. Jeg har også facebook. Den er jeg heller ikke så ofte inde på.... jo hverdag, men det er blot et hurtig kik.  Men så dukkede blogland op i min lille verden. Sikken en dejlig oplevelse. Her fandt/finder jeg megen inspiration og ny viden. Jeg var nogle uger om at beslutte mig om jeg skulle kaste mig ud i min egen blog.
Det gjorde jeg så i dec 2011. Det har jeg ikke fortrudt.
Jeg bruger bloggen til at vise mine ting frem, nogle gange nogle enkelte tanker som i dette indlæg, til at få inspiration og forhåbenlig inspirere andre.
Jeg skeler ikke til om der er mange eller få faste læsere på de blogs jeg læser. Jeg er dog vildt facineret over at jeg har så mange som jeg har og jeg håber at alle føler sig velkommen på min blog.
Før jeg begyndte at blogge brugte jeg ikke så megen tid foran pc, det er det eneste minus, min mand syntes der er ved at blogge.

14 kommentarer:

 1. Det er lige mine ord som kommer ud fra dit tastatur. Det er lidt af en tidsrøver også. Knus fra Gitte

  SvarSlet
 2. Æhmmmm, nu skrev du jo godt nok inde hos mig at bloglands tider ikke altid hænger sammen.
  Det gør din vist heller ik, jeg siger ikke hvad, du opdager det nok selv he he.
  Det var faktisk Claus der oprettede min blog, jeg havde en rigtig dum dag dengang og var gået i seng med hovedpine, da jeg kom ned " tadaaa" havde jeg en blog ;0)
  Jeg har faktisk ikke tid til at sidde her mere idag, jeg skal op kl 7, Mikkel skal jo i skole ;0)

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. hej
  kan godt dejle dine tanker om de forskælle ting og deres måder at komme i kontakt med ander, og har også fundet mig en sidde her på bloggen hvor jeg kan dele mine tanker og mine store intresse, for det at bruge mine hænder samt finde en heltmasse som jeg tænker det må jeg bare lave også.. så som du kan gætte har ejg en kæmpe fremtids procekter..

  SvarSlet
 5. Jeg hjælper dig Helle med det med tiden, du er kommet til at skrive dec 2011. Julie hold op med at drille ! Ja eneste minus her er også at husbond syntes det stjæler tid, men samtidig kan han jo se hvor glad jeg er blevet for håndarbejde igen. Så jeg prøver mest muligt at blogge når han kører afsted på arbejde kl 21. På den måde bliver det forhåbentlig ikke et irritationsmoment for ham.

  SvarSlet
 6. Gitte... du har så evig ret:O)

  Julie, som du kan se fik jeg slettet et indlæg. Jeg var kommet i seng og kom i til at tænke.. hvor er vist foran min tid;O) Men evnede ikke at rette det via min mobil. øhhhh....

  Amstrik...Det med fremtidsprojekter, dem får jeg også herfrad... nogle gange næsten for mange.

  Birgit.. Tak for hjælpen, med at styre hende Julie;O)

  SvarSlet
 7. Amen altså.. de ord og tanker kunne lige så godt være mine.. blogland er bare blevet nummer et i forhold til facebook, twitter og så videre.. Tænk at en passion kan fylde så meget - men hvor er det dog dejligt at vi er flere i samme båd..:0)
  KH Iben

  SvarSlet
 8. God morgen Helle : Husk det er ikke endnu du skal stille uret tilbage, så op af den varme dyne ;0)
  Det første Mikkel sagde da jeg vækkede ham kl 7 : Det er jo stadigvæk nat ;0)
  Det er vist for lang tid siden vi har været tidlig oppe ;0)
  Birgit : Jeg kunne altså ikke lade være ;0)

  SvarSlet
 9. Her er hyggeligt på blogland... Tror da sørme også hellere jeg må komme i gang :-)

  SvarSlet
 10. God Morgen Julie.... Jeg er oppe, kl. er nu 7.53, har været i bad, strukket Amalies ben, haft første teenager-mor kontrovers, spist morgenmad og drukket kaffe ;O) Jeg glæder mig til søndag.....Mmmm en time mere, mon jeg er heldig med morgenmad på sengen.

  Det med det er mørkt om morgen, opdagede pigerne i mandags, de var chokkeret.

  Jeg glæder mig til senere i dag, skal snart køre :O)

  SvarSlet
 11. Jeg har det bare fuldstændig som dig. Jeg elsker blogland og bruger faktisk meget tid på at læse blogge hverdag. Jeg søger inspiration til kreativitet og jeg følger en del blogge. Jeg brugte et års tid på bare at læse med, inden jeg besluttede at lave min egen blog. Min tilbageholdenhed var ikke om jeg havde noget at byde på, nærmere om jeg kunne finde ud af det rent pc- teknisk. Flere gange har jeg fået god hjælp fra blogland. Jeg har været så heldig at møde mange bloggere "live" ved blogtræf og det er bare så hyggeligt at være sammen med nogle som deler samme interesse.

  Ha en dejlig weekend. Kh Mette

  SvarSlet
 12. Jeg er lige startet som blogger, så jeg er stadigvæk ved at "finde mig selv" herinde,men elsker at blive inspireret af alle Jer andre mht kreative projekter. Glæder mig til at følge din blog.

  SvarSlet
 13. Trillemus... det var nøjagtig det samme der holdte mig lidt tilbage, men som du skriver er der god hjælp at hente i blogland. Der dukker stadig mange ting op jeg ikke ved noget om.

  Laila....blev endelig ved. Selv efter et år er jeg ikke sikker på min "stil" på bloggen. F.eks har jeg syet en masse retro-stoffer og vist på min blog, men i mit hjem ser du ikke meget af det. Men det er det gode, jeg får prøvet meget af.

  SvarSlet
 14. Danagonia.. undskyld du var lige forsvundet .. men ja skynd dig at kommet i gang. Det eneste minus er at man bliver afhæning af det.

  SvarSlet