søndag den 23. oktober 2011

Konfirmationskjole

Asta skal konfirmeres 4 maj 2012. Vi er endelig ved at få tankerne drejet i den retning (er meget sent ude i forhold til klassevennerne) Hun har et ønske om at Bedste Karen (Hans´s tante) vil sy kjolen.
Vi har fundet denne model i Stof og Stil, det ser ikke ud til at være moden med lang kjole, men det er Asta heldigvis ligeglad med.
Hun vil gerne have den i elfenbensfarvet satin... båndene også i elfenbensfarvet velaur eller lys lavendel.....( bordene bliver dækket i hvid og lilla)  hvad syntes i?

16 kommentarer:

 1. Jeg tror det bliver fantastisk flot ;0) Er vild med det mønster i har fundet

  SvarSlet
 2. Synes det er en vildt lækker model I har fundet. Jeg tror det ville blive så flot med lavendelfarvede bånd. Det ville jeg ihvertfald vælge... Bliver spændende at se resultatet

  SvarSlet
 3. Tror det bliver rigtig flot. Lavendelfarvede bånd ville være rigtig fint, så tror jeg også sandsynligheden bliver større for brug bagefter og det bliver knap så meget minibrud men meget mere ung pige. Håber du il vise det færdige resultat ;o)

  SvarSlet
 4. Julie.. Tak :O)

  Nørkel Tøserne: Jeg er også mest til det lavendelfarvet, men Asta skal lige se i IRL

  Pia... du rammer lige det punkt for mig, som er mest vigtigt... hun skal IKKE ligne en brud. Jeg er så glad for at du syntes den er ungpiget :O)

  SvarSlet
 5. Rigtig sød og enkel model. Kan godt lide at den varierer i længden. Jeg synes begge farver bånd kan bruges. Hvad mon hun skal have på over den? :)

  SvarSlet
 6. Helle.. Mormor skal strikke/hækle et sjal

  SvarSlet
 7. Det lyder smukt. Min datter skal også konfirmeres i 2012 faktisk i april, og vi er slet slet ikke begyndt endnu, så synes i er meget tidligt på den.

  Er vild med den ikke skal være krid hvid, det er meget pænere i elfenbensfarvet.

  Kram Marlene

  SvarSlet
 8. Rigtig yndig kjole, skønt at hun har sin egen mening om tingene og ikke bare følger strømmen. Farverne er smukke, hver især men skal nok som du siger ses IRL.

  SvarSlet
 9. Hej.. Hold da op, jeg synes også i er tidligt på den :-)) Mindste og sidste- manden her i huset skal også konfirmeres i April.. Og vi /han er ikke begyndt at tænke på det endnu.. Men super sød model i har valgt.. Jeg syede også selv kjolen til ældste-pigen af hendes farmors brudekjole...

  SvarSlet
 10. Hold op hvor er den flot...

  SvarSlet
 11. Tak skal i have.

  Marlene og Canika... jeg er så glad for at i skrive i ikke er begyndt i nu. Grunden til at jeg syntes vi er sent på er, at da vi var til skolefest i foråret var jeg den eneste der ikke kendte datoen.. (alle de andre er født og opvokset i Østbirk eller så er det barn nr 2, så de kender traditionerne)
  De havde bestilt sted og mad. Det har vi ikke. Vi ved vi skal have et telt i haven. :O)

  SvarSlet
 12. Det er en rigtig sød model din datter har valgt og elfenbens farvet er bare så flot.. Spændende projekt som jeg håber bliver efter konfirmandens hoved. Min den yngste blev konfirmeret i år og vi købte da først kjolen i januar så jeg synes da at I er i rigtig god tid :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 13. Elfenbensfarvet er så smuk da hvid ofte får de unge piger til helt at forvinde. Og farven vil klæde hende smukt. Tanken med at bære såvel kjole som sjal lavet af kære familiemedlemmer er så varm !! Og nej, skal tingene hjemmegøres er det godt at være i god tid :)

  SvarSlet
 14. Trillemus.... tak
  Birgit....du har helt ret, det er ikke for tidelig. Vi talte med bedste Karen i aftes og hun fortalte at Hun jo også skulle ri den sammen, bare det tager jo tid. Asta elskere tanken om at den bliver hjemmelavet af de to

  SvarSlet
 15. Asta er så sej! Synes det er super fedt at hun godt vil skille sig lidt ud fra mængden, og den kjole bliver da en drøm på hende.
  kh

  SvarSlet
 16. Libbey... tak, hun er også selv ret stolt af at have valgt den.

  SvarSlet