fredag den 23. december 2011

Ønsker alle en Glædelig Jul.

Jeg har nu haft bloggen i et år. Sikken et år. Jeg har fået så mange sjove, søde, sørgelige, opmuntrende, inspirende og ikke  mindst kreavenner og en sms penneven, i det år. Hold da op jeg glæder mig til 2012 og hvad den kan byde på her i blogland.

Lidt billeder herfra d. 23 dec. Den hvide engle og lyserøde klokke er noget jeg har arvet af min kære farmor og farfar. Da jeg var barn var jeg meget facineret af disse og nu har jeg hængt dem på mit eget juletræ, de sidste mange år.
Med dem vil jeg ønske alle en rigtig glædelig jul, samt et godt nytår.

10 kommentarer:

 1. En rigtig glædelig jul til dig og dine fra mig også. Det har været skønt at lære dig at kende (og tænk blot hvad en pose gardinringe kan føre med sig ti hi) Glæder mig til at krea med dig i 2012. KNUS Birgit

  SvarSlet
 2. En rigtig glædelig jul til dig og dine også ;0)
  Jeg har slettet de første mange sms`er, men fra 6. dec til nu er der kommet 233 sms`er frem og tilbage ;0) Vi når sikkert nogen stykker mere inden året er omme ;0)
  Hvilken pakke er til mig ;0))))

  SvarSlet
 3. Tillykke med 1 år - og glædelig jul.

  SvarSlet
 4. Birgit...Knus :O)
  Julie... fra d. 10 dec. står der vist nok 210 på min.... :O) øhhhh det er desværre alle familiegaver.
  Kisser.. tak :O)

  SvarSlet
 5. Det var da også ærgligt ;0)

  SvarSlet
 6. hej
  du må også have en rigtig glædelig jul... og glæder mig til at følge med her hos dig i dit andet blok liv...

  SvarSlet
 7. Rigtig glædelig jul til dig og dine. Jeg glæder mig meget til at følge dig i det nye år :)

  SvarSlet
 8. Hej Helle Mange tak for den fine gave. Glæder mig til, at de fine nisser skal hygge sig med ham jeg har i forvejen:-)
  Glældelig jul til dig og din familie!
  Kh Stine

  SvarSlet
 9. Hvor ser det hyggeligt ud! Jeg har også sådanne søde hvide engle med trompet, som du har på det sidste billede. Ved du mon hvor og hvornår de er lavet? Jeg har nemlig en del vendiner, som syntes de er så bedårende, og jeg har selv fundet mine i en genbrugsbutik.

  SvarSlet
 10. Hej Louise.. jeg har fået dem af min kære farmor og hende skal jeg huske at spørge. Men mener at huske hun har købt den hos Brugsen, engang, for maaaaaaaaange år siden.

  SvarSlet