tirsdag den 24. januar 2012

Min seje tøs

Som nogle af jeg nok har læst, så har Amalie en muskelsygdom og er hybermobil. Det betyder for hende at hun udtrættes hurtig. Vi har derfor en kørestol til at aflaste hende på gårture.
I dag er hun hjemme, da hun har fået børnesår. Der er så smukt vejr at vi blev enig om at gå ned til Østbirk efter salven. Der er ca 2-2½ km. Hun gik HELE vejen derned, godt motiveret af at have sin barnvogn med.
Vi fandt ud af at vi ville på biblioteket når vi nu alligevel gik forbi og lånt lidt bøger og film. Desværre dur filmene ikke. Hun bestilte selv Hodja fra Pjort :O)
Nå, men vi fik handlet og turen skulle nu gå hjemad. Hun var træt så hun sad i kørestolen. Det var noget af en syn. Først kom dukkevognen, læsset til med toiletpapir, så kørestolen med Amalie, der styrede dukkevognen, så mig, der liiiiiiige havde glemt, hvor tungt et kg gulerødder, 1½ kg frugt, en pose peberfrugt, to pakker frisk pasta  og 6 bøger fra biblioteket, er. Jeg skal hilse at sige det ikke får jævnt lige ud.
Der blev hold pauser, hvor isen på vandpytter på marken blev tjekket, vi så de første vintergækker.
På sidste billede ser i den skønne hat som Gitte har strikket. Den har fået et ikke så pænt et navn, "Vortesvin", men jeg elsker den hat.

nu ligger Amalie og slapper af og ser en film.

11 kommentarer:

 1. Så sejt af jer begge ;0)
  Også selvom du har et vortesvin på hovedet

  SvarSlet
  Svar
  1. Der blev kørt gylle ud, så den passede til lejligheden.

   Slet
 2. Sikke en energi, jeres lille optog har sikkert bragt smilet frem hos forbipasserende. Men sikke et gåpåmod I har.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi kunne selv se det morsomme i det

   Slet
 3. Sikke en tur I har været på. Men skønt at hun havde modet på at gå hele turen derind, det er flot. Og så turen hjem hvor pak' æslet havde et vortesvin på hovedet. Den er super flot til dig, skøgen, som huen oprindeligt hedder :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte. Jeg er så glad for den

   Slet
  2. Ha ha "skøgen" vortesvins skøgen ;0)))))

   Slet
 4. Det må være en stolt pige du havde med dig hjem, omend turen var hård. Vejret var helt klart til sådan en tur.. Hedder hue så Skøgen med vorten eller svinet med skøgen ?? Nej, pjat men du har altså et godt hattehoved !

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun var meget sej og stolt.
   Du hygger rigtig med ordene ;0)

   Slet
 5. Dejligt med en god gåtur i frostvejr - det er så flot. Amalie, du er bare for sej ♥

  SvarSlet