onsdag den 15. februar 2012

Mine strikkeprojekter

jeg knokler på livet løs, Amalie skal have sin vest imens det endnu er koldt håber st blive færdig i dag  eller i morgen.
Det sorte/grå er til et sjal til mig selv. det skal jeg gerne komme barelidt længere med inden torsdag aften, for da skal jeg mødes med kreadamerne og er der et pat meget strikkekyndige imellem, som liiiiiiige kan tjekke om jeg er på rette vej. jeg har nemlig aldrig prøvet at starte på et strikketøj, som på dette.

i dag pakker vi sammen og køre hjem. vi har haft nogle skønne dage i sommerhus, med total afslapning. Vi har læst,leget,været kreative, bla lavet indbydelser til Astas konfirmation, spist, gået ture m.m.Vores lille ferie i det nordjyske, slutter vi af med at besøge Bedste Karen for at Asta kan prøve sin konfirmationskjole, spændende.

7 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig ferie, og sikke flotte garner du har gang i. Jeg ville også gerne strikke en sweater, men nu man jeg se om jeg når det inden foråret ;-) En skøn onsdag til dig

  SvarSlet
 2. spændende projekter du har gang i... vi ser nok mere senere ;0)
  Lyder som I har haft et par dejlige dage

  SvarSlet
 3. Du er på rette spor ser jeg :) Håber at blive frisk til vi ses i morgen aften. Har ikke kunnet overholde at etuiet er færdig til dig, for jeg har været syg siden mandag :(

  SvarSlet
 4. Tak skal i have.
  Etuiet kan vente, bare du bliver rask, så vi ses til vores kreaaften. Rigtig god bedring

  SvarSlet
 5. Der er godt nok gang i pindende hjemme ved dig;0)
  Og forberedelser til en fest.. Det har vi osse gang i..
  Go dag
  KH Iben

  SvarSlet
 6. Hvor spændende med den kjole. Håber hun bliver rigtig glad for den. Hold da.... som du spytter ud på pindene Hm, jeg kan ikke engang hitte ud af mit hulmønster, men nu har jeg da fået nye pinde igen !

  SvarSlet
 7. Iben,....... Det er spændende med de fester, men hold da op jeg syntes der er mange ting vi skal have styr på.

  Birgit..... Jeg slapper så dejligt af med strikketøj. Vi må se på det hulmønster i morgen

  SvarSlet