onsdag den 11. april 2012

Hip hurra for Amalie

Så kom dagen endelig hvor det er Amalies rigtige fødselsdag. Hold da det var svært at sove i aftes. Vi startede dagen med at vække hende med sang. Ned i stuen og pakke gaver op og sørme om højeste ønske ikke blev opfyldt. Et playmobil prinsesseslot.  Det har taget 4½ time at samle. Der er mange små ting og mange klistermærker.
To at hende bedste veninder kom til kaffe og kage og nu slapper hun lidt af inden et hold rigtig gode venner og kommer til Ta´selv burgerbord.


Asta har tegnet den fineste Smølfineplakat til Amalie. :O)

Midt i dit hele, er vi så ved at få lavet kloakering, hvilket vi godt vidste ville komme. Det skulle have været i efteråret, men det blev ikke. Onsdag før påske kom de så og sagde de gik i gang efter påske.
Puha hvor er jeg glad for at vi gik væk fra telt i have til Astas konfirmation om 3 uger.

10 kommentarer:

 1. Hvor ser hun glad ud ;0) Utroligt at du fik hende afsted i skole.
  Tillykke med fødselsdagen Amalie

  SvarSlet
 2. Stort tillykke til Amalie herfra. Der er nu ikke noget bedre end at få sine ønsker opfyldt. God aften til jer også. Ps. god fornøjelse med nedsivningsanlææget, godt vi har den historie overstået !

  SvarSlet
 3. Julie.... hun elsker sin skole og glædede sig helt vildt til de alle ca 80, skulle synge for hende, til morgensamling.:O)

  Birgit...Tak.. ja vi har også lidt svært ved at overskue det. Nu skal vi jo i haven i weekenden:O) håber det bliver godt vejr.

  SvarSlet
 4. Tillykke med datteren, ser ud til at dagen bliver rigtig dejlig for hende :0)
  Sikke en god ide med tag selv burger bord

  SvarSlet
 5. Tillukke med din lille pige :)

  SvarSlet
 6. Tillykke tillykke og højt hurra ...

  SvarSlet
 7. tak, alle sammen. Hun er nu afleveret hos mormor og morfar, med ondt i halsen. Men en dejlig dag og aften har hun haft.

  SvarSlet
 8. Tillykke med datteren.
  Sikke en dejlig dag hun fik og et helt slot - skønt ♥

  SvarSlet