onsdag den 18. april 2012

Skal i se lidt af bordpynten?

Mine sommerfugle i maven vokser... ikke fordi jeg er nervøs over ikke at nå at blive færdig til konfirmationen, men fordi det er første gang vi skal stå for så stor en fest. Jeg vil jo gerne det skal blive en uforglemmelig dag for Asta. Jeg ved at vi ikke holder den som "gør" i vores familier. Vi har valgt ikke at have en tre- retters menu. men opfyldt Astas ønske om mexicansk mad. Ligesom det ikke bliver holde i pæne, smukke og velholdte omgivelser, men på en dejlig, afslappet og helt igennem dejlig friskole, hvor der er en dejlig atmosfære (staves?)
På de små glasvaser der bånd fra indbydelser, på de store dåser er der bånd fra konfirmationskjolen, de små papirsblomster er fra indbydelsen. Jeg hækler små roser som Julie har givet mig en diy på, de skal ligge spredt på bordene ligesom jeg håber hjertet, fundet hos Heidi Clara bliver til flere, som skal ligge sammen med lys og blomster.
De store dåser skal bruges til to store hotensiaer og bøgegrene.
Samlebogen..... det er et arvestykke, der er dobbeltnavn på. Mormor har givet Asta sin, det er vi så glade for.(nu lidt billedespam)
9 kommentarer:

 1. Hvor bliver det bare et smukt bord,det vil jeg glæde mig til at se billeder af efter konfirmationen,så fint med bordpynt med både hæklet,syet og færdige blomster.Lyder som om jeres dag bliver rigtig hyggelig.

  SvarSlet
 2. Det bliver en smuk borddækning. Heldigvis er det blevet sådan, at man kan skabe sine egne rammer, for familiens fester. Det er det der gør det spændende for gæsterne :o)og unge mennesker i dag har jo heldigvis deres egne meninger, ligsom din Asta.

  SvarSlet
 3. Meget koønne farver du har valgt, sød ide med de hæklede ting. Jeg kan godt lide, at det ikke ligner bryllupspynt, det kan det nemlig meget let komme til.

  SvarSlet
 4. Kære Helle, det skal nok gå godt, men selvfølgelig er man altid lidt nervøs op til sådan en stor fest. Det betyder så meget for en selv at man får gjort sit bedste. I sidste ende handler det om at Asta bliver fejret af dem hun holder af og som holder af hende ! Når det er sagt så bliver det et bord helt i jeres stil, dejligt kreativ og frisk i farverne.

  SvarSlet
 5. Det ser fint ud ... til en super dejlig dag ♥

  SvarSlet
 6. hvor bliver det et skønt bord I får dækket. Hos os er der også sommerfugle i maven over den forestående konfirmation, det er jo en stor dag og vi vil så gerne gøre dagen en dejlig oplevelse. Bordpynten er dog ikke så lækker, men mere enkel og som konfirmandens ønske....selv om jeg godt kunne tænke mig lidt mere spræl ;D

  SvarSlet
 7. Puha - jeg er glad for at vores konfirmationer er overstået herhjemme .-)
  Fantastisk arbejde du har lagt i -
  Super godt gået Helle .)

  SvarSlet
 8. Det bliver bare et flot bord. I har rigtig været igang med den kreative side af hjernen ♥

  SvarSlet