torsdag den 17. maj 2012

Øjjjjj, hvor vi har hygget

I dag var jo dagen hvor Birgit og jeg skulle besøge Julie. Julie skulle være vores læremester til de skønne, skønne kurve vi så her. Der kommer lidt billedespam.
Udover at hygge, gik snakken og jeg HØRTE efter hele vejen/-tiden. Vi fik en dejlig frokost og kage. Til sidst var vi en tur rundt på farmen og møde de skønne grise, se gederne og gæssene. Jeg fik en smuk buket syrener med hjem.
Hjemme hos Amalie var kommentaren til kurven, følgende... "Den ligener en gris mor".... øhhhhhh. Men hun er tilgivet, hun har lige været på bondgårdsbesøg, hos en grisefarmer ;O)
Tak for en dejlig dag:O)13 kommentarer:

 1. Den blev mega fed - din kurv.. Men hvordan fik du lavet "garnet" så flot efter det er klippet..? Ligner jo virkelig zpagetti garn.. det må ha været en oplevelse at besøge Julie..Hun er super go til at indvie os i sine gøremål med dyrene.. dejligt sted hun har..:0)
  JA i må ha haft en skøn dag.. Resultatet er i hvert fald blevet godt:0)KH Iben

  SvarSlet
 2. Tak..... tror forskellen på spagettigarn er selve stoffet. jeg har klippet i et gammelt dynebetræk, så det snoes jo " fladt " på...... hvor spagettigarn jo er rundt..... håber du forstår:-)

  SvarSlet
 3. Selv tak for en dejlig dag ;0) I var jo nemme at lære det.
  Det må helt gøres igen ;0)

  SvarSlet
 4. Ja, du er nu så nem at have med at gøre når du hører efter ;) Tak for en dejlig dag og køreturen. Husbond har rost vores arbejde !!

  SvarSlet
 5. hej
  fed ide... og fin kruv... får vi ikke en beskrivlse så man måske kunne få lavet sådanne en fin krúv selv..

  SvarSlet
 6. Amstrik, jegvhar linket til hvor vi så dem første gang. Syslerfrahverdagen.blogspot.com, hun har en diy

  SvarSlet
 7. hold da helt op hvor er din kurv blevet flot. Jeg drømmer også om at afprøve teknikken, men tør jeg? Er det hårdt ved en gammel symaskine?

  SvarSlet
 8. Lene...... ja det gør du. Julie gjorde mig opmærksom på at bruge en 90'nål, hvilket jeg ikke havde tænkt på. En bred zig zag. Personligt syntes jeg at flagsnor eller en anden snor der er flettet må være det "nemmeste" at bruge første gang, fremfor en snoet. Jeg ville ikke være nervøs ved at bruge min gamle maskine;-)

  SvarSlet
 9. På en måde ser det jo ret simple ud, med dine billeder.
  Hvornår er det lige jeg skal lære det ;o)

  SvarSlet
 10. hej tak. dem må jeg ind og se på.. spænde...

  SvarSlet
 11. Flot 'grise'kurv :-)
  Har godt nok prøvet, men er da med på et aftenkursus for lidt fif og fiduser.

  SvarSlet
 12. Hvor er den bare flot og lige i min farve.

  Dejligt med sådan en dygtig lære mester.

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet