lørdag den 23. juni 2012

Det blev lidt en øv-dag

jeg fik nået det jeg skulle. Endda en kop kaffe hos en veninde. Pludselig ringer min mobil med ringetonen fra Amalie. Der er en meget ulykkelig grædende Amalie i røret. De har lige fundet Asta´s kat død i vejkanten. Hurtig tog jeg hjem. De var i fuld gang med at lave en sidste hvilested. til Ronja. Amalie og jeg kørte ned efter blomster. Asta og hendes veninde Ditte, fandt fine sten. Ronja blev begravet med sin madskål med katteforder i. Nu håber vi at hun er kommet til Nangiala og kirsebærdalen.


Heldigvis vendte der lidt godt humør tilbage og pigerne fik mod på at lave en heks. Jeg syntes den er så fin, lidt frisk i bladende ;O)

(Vi fandt Astas mobil ude på havebordet hvor den har lagt siden i torsdags i mere end to fede regnbyger. Den blev tørret af med en klud og virker upåklageligt, FANTASTISK)

5 kommentarer:

 1. åh nej, hvor sørgeligt!! Det er jeg ked af at høre.

  SvarSlet
 2. Det er noget rigtig møg......men sikke en fin heks de har fået lavet ;0)
  Vi har lige sendt de sidste sankt hans gæster afsted, så nu er der bare oprydningen.

  SvarSlet
 3. åhh jeg sad lige og fik lidt vand i øjnene.

  SvarSlet
 4. Øv hvor trist. Men godt at i formåede at finde et bedre humør frem igen...

  SvarSlet
 5. Tak for jeg søde kommentar..
  Dagen i dag skal bruges til børnefødselsdag for Amalie.... lige nu går vores anden kat rundt i hele huset og kalder på Ronja... det er virkelig hårdt for pigerne. Vi skal have en ny kat, men vil vente til vi har været en uge i Sverige..

  SvarSlet