tirsdag den 31. juli 2012

Drømmerfanger

Amalie har altid haft en drømmefanger over sin seng... eller rettere side hun fik et mareridt som 4 årige. I dag forslog jeg hun skulle prøve at være med til at lave sin helt egen drømmefanger.
Vi brugte maskingtape omkring ringe. Amalie var med til det meste og alligevel ikke, for det var lidt svært og tålmodigheden var lidt lille. Hun har en tendens til at begynde at lege med materialet. ALT kan hun få til at forestille små væsner. Det er jo dejligt med en god fantasi.
Jeg syntes det var svært at binde knuderne og da jeg for tredie gang ville lave nogle nye, nægtede hun." Den er liiiiiiige som jeg ønsker det, Mor"

10 kommentarer:

 1. Så fin en drømmefanger :-) Min søn havde også en da han var mindre - han havde desværre også mareridt - hvergang han havde set noget uhyggeligt - drømmefangeren "hjalp"
  Knus Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. den er uundværlig her. Hun har lige fået nyt værelse og der var ikke hængt en op, straks kom en ond drøm, straks vi fik den gamle drømmefanger op, var det kun gode drømme tilbage;-)

   Slet
 2. Kan da godt forstå hun mister tålmodigheden når du kludrer i knuderne hele tiden ;0) Den er så fin, utroligt hvad det kan gøre ved drømme ;0)

  SvarSlet
 3. Den er altså bare mægtig fin! Heldig datter;)

  SvarSlet
 4. ej hvor er den fin, sådan en må jeg da prøve at lave!!

  SvarSlet
 5. Ma: Tak
  Mette Kathrine.......det er rigtig hyggeligt at lave. fortrød jeg kun købte en ring.j

  SvarSlet
 6. Virkelig fin, min datter på 11 har også en over hendes seng :)
  Kh

  SvarSlet
 7. Jeg har en datter på 4, der har enormt svært ved at falde til ro om aftenen, og nogle gange drømmer og snakker i søvne. Det er ikke mere end få øjeblikke siden, vi har snakket om, hvad vi kan gøre for at hjælpe hende med at falde til ro.
  Det må da lige være sådan en, hun skal have. Det er da forsøget værd :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lisbeth... det er en god ide at prøve. Husk at fortælle hende at den kun fanger de onde/dårlige drømme, men lader alle de rare og gide drømme smutte igennem;-)

   Slet