fredag den 24. august 2012

Det var kattens

FLETOGSJOV  og handmadebyhenriette.blopspot.dk (undskyld Henriette med tablet'en og jeg er ikke enig om at dobbeltlinke)og jeg startede vores nørkelaftner op i aftes. Vi brugte aftnen til at hækle og strikke, men de to stakkels qvinder var også udsat for mine frustrationer over en tilløben killing. Maden og pigerne tog den og wupti var der to katte i huset. De havde været rundt ved de nærmste naboer (to stk, vi bor et godt stykke ude på landet).
Mine frustrationer gik på at vi faktisk i da skulle hente en ny killing til pigerne, da vi mistede Ronja i juni. Nå men vi brugte også aftnen på at finde navn til den.....jeg vil ikke skrive dem her, vi var ikje helt søde. I morges fandt jeg et navn. Tvebak.....efter Brøderne Løvehjerte som er en af ynglingsfilmene og historie hos begge piger.
Da jeg kommer hjem, er Tvebak ikke at se......en nabo 500 m væk, savnede den....phyyyyyyy, der var to drenge der blev glade.

Nå men afstig afsted og til Gedved efter Trille. (det er den Amalie sidder med)

(en lile episode fra i går.....manden og Asta er optagetcaf vores lille Tvebak og jeg af en telefonsamtale. Amalie høre Vikingis bimle forbi og spørger om vi skal købe is, hvortil manden siger at det har han ikke penge til. Pludselig ser jeg Amalie hoppende forbi vinduerne..... udenfor....... og wupti er hun tilbage med frem XXL isvafler og 100 kr. Jeg spørger hvor hun har pengene fra. "min sparrebøsse, jeg ville være sød at købe en is til os alle, til Disney Sjov"
Det var bare sjovt og svært at skælde ud, hensigten var jo god.
I dag har vi talt om at det skal hun ikke gøre næste gang:-)

Published with Blogger-droid v2.0.6

4 kommentarer:

 1. åh altså hvor er den dog bare skøn den lille killing (og din smukke datter også :) )

  www.voresmini.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Sikke en historie - kan da godt forstå din frustration.. Sikke en sød datter du har..
  KH Iben

  SvarSlet
  Svar
  1. du kan tro isen smagte ekstra godt. Tak;-)

   Slet