søndag den 7. oktober 2012

3 skønne blogger gjorde muligt.

hende her og hende her og hende her havde arrangeret en skøn, hyggeligt, kreativt,effektivt, dejligt....... blogtræf, ve Slotssøbadet i Kolding. Vi startede med lodtrækning af div. gaver, desværre var jeg ikke heldig på den front, men resten af dagen var så skøn at det opvejer mit uheld i lodtrækningen.


På Binemors blog kan i se alle deltager.Da jeg kom hjem, var der det smukketst græskar, lavet pigerne og manden min havde flæskesteg klar. Dorthe var så sød at vise mig hvordan man laver de skønne papirskugler

10 kommentarer:

 1. Tak for i dag, det var super hyggeligt at se dig igen :-)

  SvarSlet
 2. Tak for idag. Det var en fantastisk oplevelse. Ogsikke nogle flotte kugler i fik lavet. Dejligt at komme hjem til varm mad. Her stod den også på flæskesteg hos mine forældre:-)

  SvarSlet
 3. Hyggeligt at mødes igen - og sikke kreative dine piger også har været! Kh. Pia

  SvarSlet
 4. Tusind tak for en rigtig dejlig dag og tak for de smukke hjerter og nissen. Synes simpelthen at du er skøn at hænge ud med.

  SvarSlet
 5. Selv mange mange tusind tak (endnu engang) Helle Jescika, en fantastisk dag med super dejlige søde damer som gør det værd at blogge. Jeg elsker at mødes in real.
  kh Libbie

  SvarSlet
 6. Tak for igår ;0) Hyggeligt som altid i dit selskab ;0)

  SvarSlet
 7. hip hurra, så er der endnu en ting vi kan lave til kreaaften (kuglerne) skulle vist have været med... det græskar tager jeg hatten af for, det er superflot
  af tøserne

  SvarSlet
 8. Selv tak Helle Jescika, dejligt at møde dig igen :) Og ja det blev nogle rigtig fine kugler du fik lavet.
  Kh Lena

  SvarSlet
 9. Selv tak, det var rigtig hyggeligt. Og du fik da lavet nogle fine papirskugler :)

  SvarSlet
 10. Det ser bare ud til at have været super hyggeligt!

  SvarSlet