lørdag den 15. december 2012

(dette er et sponsoreret indlæg)

Som nogle måske husker så stod vi for to år siden overfor en stort valg. Skulle vi lade Amalie blive i sin daværende skole og blive ved veninderne eller skulle hun flytte og få nye og flere veninder.
Vi valgte at flytte Amalie til Vestbirk friskole, hvilket vi aldrig kommer til at fortryde.
Amalie blomstrede helt vild op efter en mdr og vi begyndte at genkende vores "gamle" Amalie.
Hun går nu på en skole hvor nærhed, forskellighed og respekten for forskellighed, sættes højt.
Jeg kommer på skolen, 2-3 gange om ugen og aflevere Amalie, der er ikke et barn der ikke bliver set eller hilst på, alle bliver mødt med et godmorgen og et smil.
Derfor har jeg bla valgt at bruge lidt ekstra energi på skolen og sidder derfor i skolebestyrelsen. Blandt mange opgaver er der bla Lucia festen d. 13 dec. Dagen starter med morgensamling, sammen med børnenes bedsteforældre, derefter er der kaffe og brød og børnene går Lucia og synger nogle sange.
Om aftnen så er det forældre og søskenes tur. Ved begge "fester" sælger vi amerikansk lotteri, som er et meget stort hit. Vi har samlet sponsorgaver ind. I den anledning var jeg så heldig at få Trip Trap nisser og en Cowparade ko, fra Rikki Tikki company i Hadsund.
Vi fik solgt ALLE lodder og overskuddet går til børnene og skolen.
Det var i følge Amalie en "skide hyggelig dag"
3 kommentarer:

 1. Dejligt når man - set i bagspejlet - kan se det her var bare den rigtige beslutning man tog.
  Glædelig jul. ;O)

  Mona

  SvarSlet
 2. Faldt lige over din historie her. Det er så fedt at høre. Jeg valgte selv at flytte min yngste til en friskole efter vi var ramt af skolelukning osv. 1 år fik han på den sammenlagte skole med kaos og alt for mange menesker, og på 3 mdr. gik han fra at være under middel i læsning og matematik til nu at ligge i top, ved at komme på en skole hvor der er nærhed og plads til børnene.
  Det bedste er at min den store skal starte samme sted efter juleferien - jeg kan dårligt få armene ned :o)

  Thumps up for du er et aktivt led i skolens arbejde. Jeg tager hatten af for jeres store arbejde - og de fede gevinster du fik sponseret :o)

  Glædelig jul til dig og dine familie.
  Kh Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, for din fine kommentar:-) Jeg kender fornemmelsen med armene over hovedet, dejligt at der også er plads til den store.
   Glædelig jul til dig og dine, også:-)

   Slet