søndag den 10. februar 2013

Lidt af hver.

Jeg får ikke blogget så meget, for tiden, men i er ikke glemt. Jeg har haft et par hektiske uger, med en del sygdom på arbejdet og en del aftenmøder. Men lidt krea er det blevet til. Amalie har længe talt om Minnie Mouse, hun blev rigtig sød. Jeg var så heldig at finde røde Angulus sandaler til halv pris, der lige passede til og sommersandalen er i hus. Jeg har bla fået strikket en hue til Louise, har ikke lige fået et billede lagt ind.... Hos samme Louise blev jeg inspireret til at folde Traner. Det gjorde jeg for mange år siden for min nu afdøde svigermor. Hun ville så gerne have nogle, men kunne ikke selv folde dem, men sad ved siden af mig og fortalte hvad jeg skulle gøre.... lidt sjovt. Nu hænger de fint i mit vindue og en lille uro hos Amalie, med en tranemor og to unger.

Jeg har længe været træt af at lede efter batteri, filter, læbepromade og sminke rundt om i min skønne fjellrævsryssæk, så i dag fik jeg taget mig sammen til at sy en kosmetiktaske. Henriette har været min læremester i at sy patchwork på symaskine.... men jeg ikke den lydige elev ;O) heller ikke i dag. Jeg havde lyst til at bruge forskellige størrelser og lidt skæve stykker. Jeg er faktisk blevet godt tilfreds med resultatet.

7 kommentarer:

 1. Hun er simpelthen så sød ;0)
  Nu kan det måske godt være jeg spørger lidt dumt ;0)
  Men hva pokker bruger du batterier til i bunden af tasken og for den sags skyld FILTER??? Altså læbepomade og sminke det forstår jeg ;0)
  Den er så fed den kosmetiktaske med eller uden batterier og filter ;0)

  SvarSlet
 2. He, he, vidste næsten at du ville spørge.......
  Men jeg er udstyret med et høreapparat, hvor jeg jo løber tør for strøm og den skal indimellem have nyt filter;-);-);-);-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehhh selvfølgelig ;0) ja hva ved jeg. Man lærer hele tiden nyt

   Slet
 3. Har batterier kan jo bruges til meget forskelligt ;) sikke en dejlig Minnie der kom ud !!!

  SvarSlet
 4. FLOT, jeg er en stolt "lære". Jeg gjorde heller ikke altid hvad der blev sagt, da jeg lærte patchworkens verden ;o)

  Super at du har kastet dig ud i uens stykker!

  SvarSlet