tirsdag den 12. marts 2013

En lykkelig Amalie

Dette er et sponsoreret indlæg.

Jeg køber af og til Lego wear, da min oplevelse er at det har en fantastisk "holdbarhed". Nu lyder det som om jeg taler om mad. Men det jeg tænker på er facon og farven af tøjet. Jeg vil helst at mine børn bruger ren bomuld eller uld, når det er helt tæt på kroppen. Amalie har en del Tshirts og langærmet bluser i bomuld. De holder deres facon og farven ændre sig stort set ikke. Ligesom de tryk der ofte er på dem, forbliver smukke, og det er af stor vigtighed for Amalie, især når det er Lego Friends der er på T shirten.
Denne Tshirt bliver brugt både til skolebrug, hvor vi kan finde på at sætte en langærmet ensfarvet indenunde og til bukser. Den bliver også brugt til fest med denne søde tylnederdel til. Ligesom den også kan blive brugt til gymnastik.
Af andet  Lego tøj, som jeg er begejstret for er deres overtøj. Amalie har denne vinter en sort trekvart lang jakke og lilla ski bukser. Det er vasket mange gang og stadig ser det pænt ud. Men det bedste er at hun holder varmen uden ekstra trøje under, det bliver ikke gennemvådt og til sidst men ikke mindst så kan det komme i tørretumbleren. I kan se mere  pigetøj og  på Lego Wear.dk
Som i kan se på billederne er Amalie lykkelig over det skønne motiv, hun er desværre også fuld af snot og har været syg de sidste par dage, så var glad for at hun ville agere fotomodel

5 kommentarer:

 1. Jamie would LOVE this outfit, too! Did you see they created little friends for the Lego girls? We got a squirrel, they also do a cat and a turtle, totally cute! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi Susi
   Yes I know it well, and in particular know Amalie it. She plays very very much with it. She can get more hours to go.
   Have you tried the clothes?

   Slet
 2. En dejlig Amalie, ser det ud til!

  SvarSlet
 3. Super skøn model og dejligt med tøj der både er smart, behageligt og holder formen :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det en lækker bluse du har valgt til hende. Hun ser dejlig ud Helle J. ligesom sin mor :)

  SvarSlet