søndag den 14. april 2013

Verdens grimmeste

Dukker, er de dersens Monster high dukker. Amalie er helt skudt i dem. Jeg lægger ikke skjul på at de er grimme og at jeg ikke vil betale for dem. Amalie har været snu som en ræv og ønsker sig dem af sin moster.
Hun har selv købt to, med tre af dem i huset må det være nok.

10 kommentarer:

 1. jeg er helt i den anden boldgade!
  Jeg synes monster high dukkerne er GENIALT!

  for det første fordi når piger når en hvis alder(i min datters tilfælde 7 år) så er de ved at brække sig over lyserøde barbie og totalt opdullede bratz.
  Monster high var vores redning til en pige der var ved at "holde op" med at lege.. computer og tv tog mere og af hendes tid fordi hun ikke gad sit "pattede legetøj" mere..
  Men så kom monster high til danmark! - nu er vores datter 9 år - og leger stadig.. med monster high! - som hun har 25 af!hahaha:-)
  grimme eller ej - i love it!;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og lige der kan jeg godt følge dig, så fedt at "legebarnet" kan forsætte. Lego friends blev Amalies redning.......nu også Monster high, men stadig de grimmeste dukker. Vi skal til Englan om en mdr, lur mig om det ikke bliver det hendes lommepenge bliver brugt til.

   Slet
 2. Jeg synes heller ikke, de er kønne, men populære, det er de

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er er de...så noget rammer de.

   Slet
 3. Kønne er de ikke - nærmere groteske.

  SvarSlet
 4. Jeg kan nu også ret godt li' monster-dukkerne og min fantasi sættes selv i sving ;D Min lille niece samler også på dukkerne og moster hjælper gerne med samlingen ;D

  SvarSlet
 5. Jeg har det lige omvendt, min fantasi forsvinder..........Også selv om jeg er moster;-) Amalie er i hvertilfælde glad for sin moster lyttede til hendes ønske

  SvarSlet
 6. Uh ha det var dog en spooky dukke men OK er de storbarmede dukker med ekstrem tynde taljer mere virkelige. Vi ser trods alt ud som Amalies dukke....

  SvarSlet
  Svar
  1. Så lykkes det. Velkommen til søde.
   Nej jeg ved ilke hvad der er værst men disse er bare grimme

   Slet