mandag den 26. august 2013

What to do????

Asta skal med skolen (9.kl) til Paris en uge. De skal se en masse af de seværdigheder som " høre" sig til. De skal senere på efteråret have projekt med Frankrig som overordnet emne.
Nå, men det lyder jo alt sammen dejligt. Vi har her til aften været tol forældremøde og emnet lommepenge kom jo også frem.  Vi endte med at det er frit.  Men en ung pige som var med for et par siden, mente 500 kr om dagen (de er ikke til mad).
Vi syntes at det lyder vildt og Asta har generelt ikke et shoppe gen.
Jeg har ikke været i Paris,  hvordan er priserne contra Dk?
Vi regner ned 1700 kr i alt.
Mon nogle af jer har haft en ung afsted for nylig?

5 kommentarer:

 1. For mig lyder 500kr om dagen HELT VILDT!!
  Hvis det er til tant og fjas så vil jeg sige max 1000kr i lommepenge...
  Måske jeg er gammeldags :)
  kh Libbie

  SvarSlet
 2. Jeg har gennem årerne haft tre børn på klasse tur til Paris. Nu kan jeg selvfølgelig ikke huske hvor meget de har haft med til lommepenge, men 500 kr om dagen har de ihvertfald ikke haft. Det lyder vildt i mine øre, hvis det kun er lommepenge og ikke skal dække dagens måltider. Jeg spurgte lige Mille på 16 år hvor meget hun synes var rimeligt at have med og hun sagde 700-1000 kr. Hun havde ikke købt ret meget med hjem fra hendes tur.
  Det er iøvrigt en fantastisk by, som vi kun har besøgt en enkelt gang for flere år tilbage. Så den kan bestemt anbefales som ferie mål. God tur til din datter.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Min datter på 20, har ,lige været afsted fra onsdag til mandag, og hun havde ca. 2000 kr med. Men det var så også til mad , transport (metro) og shopping. Hun siger priserne er meget som herhjemme .

  SvarSlet
 4. Jeg har ikke haft en ung afsted endnu, men skal i det her skoleår sende mit ældste til Prag.
  Han får ihvertfald ikke 500 spir med pr dag!, SÅ meget kan jeg fortælle :))

  SvarSlet
 5. Tak for jeres svar og er virkelig enig med jer.
  Vi er kommet frem til at hun får 1000 kr af os. Hun har selv i euro, 700 kr som er levn fra hendes Italienstur i 2012. Kender jeg hende ret så har hun dem med hjem igen, da hun skal til Italien med gymnastikken igen i 2014.

  SvarSlet