fredag den 13. september 2013

Mine planer for i dag

Jeg er så uheldig at må være hjemme pga en virus.  (Ikke alvorligt) men så må jeg jo få det bedste ud af det. Amalies friskole har høstfest i dag og i den anledning er der blevet høstet. Der var æbler i overskud, så det første jeg er i gang med er at koge æblegrød til weekendens æblekage.
Resten af formiddagen skal jeg strikke. En micro sweater til Muselberg.blogspot.dk, som er i gang med en hemmelighed,  så må hellere holde mund. Derefter håber jeg at min egen sweater bliver tæt på færdig.
Samtidig så er jeg så spændt på i morgen.  Der kommer Asta nemlig hjem fra Paris.  Hun er afsted med sin nye skole.  Hun er bare vild sej. Hun kendte kun to, (den ene bedsteveninde) men steg ombord i den store dobbeltdækker med et kæmpe smil. Hun har sendt et par sms og lagt et par billeder på IG,  men de sidste par dage har vi ikke hørt fra hende.  Øver mig i at, intet nyt er godt nyt.
Tror faktisk at jeg havde det sværest med at hun skulle afsted. Vi har  jo ikke lært nogle at kende og det en underlig fornemmelse at sende hende afsted med "vildt fremmede".
Nå, nu vil jeg nyde min formiddag indtil høstpigen skal hentes kl 12

3 kommentarer:

 1. Cool at Asta lige smuttede til Paris, havde hun en god tur???
  Hvor er hun altså bare smuk Helle!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, søde Libbie. Hun havde en fantastisk tur som hun kommer til at leve højt på længe.

   Slet