søndag den 10. november 2013

Hvid stjerne

Nu fik jeg langt om læge hæklet en hvid stjerne, så den gule blev skiftet ud. Jeg er mere tilfreds med den hvide. Jeg tror denne juleranke bliver en der kommer frem mange år frem i tiden. Jeg har hæklet fler hjerter stjerner og peberkagemænd og jeg eeeeelsker det færdige restultat,men det at hæfte og montere er ikke det bedste jeg ved.  Jeg har nogle liggende som ER  færdig og klar til ophæng. Men der ligger også nogle og skjuler sig i min kurv.
Julehjerte, Stjerne og Pederkagemanden, har Lene designet og der finder du vejen til en diy. Lene laver i øvrigt rigtig mange dejlig ting, så hendes blog er vær at komme forbi.

Grisen er fra Slagt en hellig ko.  
(grisen knud
Jeg kan desværre ikke få link til at virke. 

12 kommentarer:

 1. Skøn skøn ranke. Har du selv designet julesokken?

  SvarSlet
 2. Ta. Både og, jeg googlede et billede og sad ud fra den og talte mig frem. Har ikke skrevet den ned, desværre.

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare smuk, din juleranke. Og tusind tak for de søde ord. God søndag kære Helle. Knus fra Lene

  SvarSlet
 4. Jeg er total vild med grisen, og syntes jeg har set den før men kan ikke huske hvor, kan du evt hjælpe mig med et link til opskriften. .? Have en god søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne Marie. Tak skal du have. Jeg lavede også en sidste år. Hvis du googler følgende kan du downloade opskriften. Slagt en hellig ko strikket gris.
   Det er en strikke opskrift, men jeg gør blot det samme, bare hækler med fastmasker. Den er også vild sød strikket, men mine blev ikke så fast,

   Slet
 5. Den er blevet super fin ;0)

  SvarSlet
 6. Den er total super flot. Jeg er også igang med peberkagemændene. Men har det nok lidt på samme måde som dig med de ender..

  SvarSlet
 7. Det er alt sammen så flot;0) Kan jeg komme i lære hos dig (smiler) HIHI
  Knus Iben

  SvarSlet