søndag den 29. juni 2014

Helt stille er her ikke

Men tiden går bare så stærkt og tiden op til sommerferien er ofte forbundet med afslutninger. For vores vedkommende var det nu Asta sluttede sin skolegang på Hulvej privat skole i Horsens og skal forsætte på Balle Musike og sportsefterskole. Som forstanderen sagde til de unge mennesker "Livet leves forlæns, men forståes baglæns". Tænk Asta nu er så gammel at det kan bruges til hende. Husker som var det i går hun stod med en lille buket og sprit ny skoketaske på ryggen og ventede utålmodigt på at vi skulle køre til første skoledag.
Lige nu er hun i Italien til gymnastikstævne, sammtmed skønne veninder.
I aftes trak jeg stikket til omverden ud (havde et par livliner) og forsøgte mig ud i at sy kjole til mig selv i jersy. Jeg er godt tilfreds med resultatet og skal helt klart have syet flere.  Der blev også til en nederdel til Amalie.
Jeg har fået et broderi af julie som er blevet til en lille sommertaske.

3 kommentarer:

 1. Alle vores unger har været på efterskole og det har været en stor oplevelse for os alle (selvom man godt nok kommer til at savne dem!). Flot kjole! Her ligger der både jersey og mønstre, men det er som om, at symaskinen ikke kommer frem af sig selv ;-)

  SvarSlet
 2. Mette. ...vi glæder os også på hendes vegne. Jeg er så heldig at min maskine altid står fremme så jeg bare kan gå i gang

  SvarSlet
 3. Ja tiden går hurtigt... min lille baby skal om få uger have første skole dag... pyy det bliver også mærkeligt
  Sikke en fantastisk kjole du har fået lavet... jeg er bare vildt misundelig, sådan en ønsker jeg mig også jeg kunne lave 10 af til mig selv... mennnn desvære er mine evner med en sy maskine ikke til det...

  SvarSlet