søndag den 7. september 2014

En skøn weekend er ved at være omme

Jeg startede weekenden med at hente Asta på efterskolen. På vej hjem gjorde vi et lynhurtigt stop i Tørring, hvor hun lige nåede at købe et par bukser og en bluse (læs ikke vasket tøj i 14 dage) Hjemme fik vi dejligt mad som maden stod for, som altid. Fredag aften gik med snak, tv og mere hygge. Hvilket i øvrigt hele weekenden har gjort. Begge piger nyder at være sammen,  de har spillet kort og brætspil og krammet. Asta lærte Amalie et korttrick. I øvrigt blev tøjet vasket. ...... af Asta, med mange påmindelser undervejs.  Tror hun har haft brug for at sove og ikke forholde sig til venner. Jeg har fået gjort rent, hæklet, strikket og sågar flyttet de fleste havemøbler ind. I morgen aften skal hun afsted igen og der tages afsked på efterskolen med månedessang.

Håber Jeres weekend også har været dejlig
Her får I lidt billeder.

2 kommentarer:

 1. Skøn weekend med dine dejlige piger. Jeg kan sådan sætte mig ind i at Asta havde behov for at koble af. Det må være så underligt at hun pludselig er "væk".
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Libbie det sværest er at her er lidt tomt. Men det at hun nyder det så meget gør det nemmere at undvære hende. Vi har kun prøvet max 14 dage indtil videre

   Slet