lørdag den 29. september 2012

Ups, kom liiiiige til

At købe garn. Alle rester,af de gode, er næsten brugt.
Asta ønsker sig en vest, ala cardigan. Jeg valgte farve, hun er nemlig ikke hjemme hele weekenden. Østbirk idrætsforening, har givet hende muligheden for en foreningslederudd, for unge. I Front.
Jeg valgte en smuk mørkelilla, ser blå ud på billedet. Jeg tror altid jeg har fuldstændig styr på hendes farvevalg. Men tror måske jeg skulle have taget karrygul eller varm orange.
Amalie var med, og valgte selv model, og næsten farver. Koksgrå og lysegrå. Næsten ingen manipulation, kun lidt......meget lidt, som at så vil jeg ikke strikke:-/. Men pink og lyserød syntes jeg ikke bliver smukt og jeg har forfærdelig svært ved at strikke noget jeg på forhånd ikke syntes om. Amalie virker indtil videre glad for farvevalget

Published with Blogger-droid v2.0.9

11 kommentarer:

 1. Tror næsten jeg kan se du har været i "butikken" hvor vi henter vores garn :) Flotte modeller, og så er der jo lige lidt mønsterstrik igen ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtigt:-)..... Vi skal nok hjælpe dig, med mønsterstri

   Slet
 2. De bliver super flotte begge 2 ;0) Den øverste var det ik den du viste mig den anden dag ? Du bliver også nød til at vise mig hvordan man laver mønster

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det var, og egentlig til mig selv.......... Jeg vil gerne vise/lære dig mønsterstrik

   Slet
 3. Neeeej hvor ville jeg gerne have den øverste. Har bogen. Kan ikke strikke. Kan du se dilemmaet??? Glæder mig vildt til at se det færdige resultat! Og høre, om man på nogen måde kan gøre sig forhåbninger om, at den er nogenlunde nem at strikke for en nybegynder... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er noget af et dilemma. Jeg skal nok huske at skrive om det. Den første fordel er at det er på pind 7 og 8:-)
   Så kan du begynde at øve dig på snoninger, jeg fandt videoer på you tube

   Slet
 4. Hvor ser det lækkert ud! Hvilken bog er den øverste fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den hedder...Vild med garn, fra politikens forlag

   Slet
  2. Den tror jeg da jeg har paa hylden;))

   Slet
  3. Så må du have den støvet af;-)

   Slet
 5. Er lige løbet tør for sportsgarn, måske jeg snart skal til butikken.
  Trøjerne bliver da bare super smukke til de to skønne piger.

  SvarSlet