søndag den 8. december 2013

Min søndag blev ikke helt som

Forventet.
I går sov min elskede farmor, stille ind. Som nogle måske husker blev hun 100 1april.  Af min farmor lærte jeg at strikke og holde ud,  ikke give op. Lærte at sylte og bage. Da jeg var barn og ikke "gad" de huslige pligter som mine forældre forventede, kom hun straks og hjalp med og havde enddag ofte kage med. Hun har støtte alt mit og Astas gymnastik lige til det sidste.
Hun var livstræt og ønskede at få fred og møde min lige så elskede farfar.
I går sad vi omkring hende i fire timer, desværre nåede ingen af os frem til hende, inden hun lukkede øjnene. Men heldigvis var det uden smerte og lang tids sygdomsforløb.
I dag skal hun synges ud.
R.I.P Farmor.
Jeg har åbnet pakke 2 fra Julie og fik de skønneste små grise.

5 kommentarer:

 1. Kondolere.... :-( Men det lyder til at hun har haft en dejligt langt liv.... med masser af gode oplevelser med dig og familien :-) Det skal man altid tænke på :-)

  SvarSlet
 2. Jeg kondolere. Det er altid trist at miste også selvom alderen var til det. Dejlig med alle de gode minder og dejligt at dine piger havde en oldemor i så mange år.

  SvarSlet
 3. Husk på at du har haft din farmor på din side i mange år og nu vil hun altid være i dit hjerte ♥ Du og dine piger har haft gode tider sammen med farmor.
  Det er dejligt med en skøn farmor. Jeg havde en mormor, som gik væk for 13 år siden, men alligevel tænker jeg tit på hende. Hun er her stadig om ikke andet så i hjertet ♥

  SvarSlet
 4. Kondolerer.
  Skønt billede af din smukke farmor! Dejlig beretning om hende - og hvor er det godt, at hun nu kan være sammen med din farfar igen.
  Minderne om hende kan ingen tage fra jer, hun vil leve i jeres hjerter al jeres tid ud.

  SvarSlet
 5. Kondolerer.
  Dejlige ord om en dame, som helt sikkert har sat tydelige fodspor i livet. Smuk tekst.

  SvarSlet