søndag den 19. oktober 2014

Hækle/strikke workshop

I dag afholdte jeg strikke/hækle workshop på Vestbirk friskole.  Det var rigtig hyggeligt.  Vi var 7 voksne og 2 børn.  Jeg har ikke før stået med ansvar for inspiration og undervisning,  men gik derfra med en mega god fornemmelse i maven. 

6 kommentarer:

 1. Hvor ser det ud til at have været en hyggelig strikke-hækle workshop. Var det noget, alle kunne have deltaget i? Fine ting I har fået lavet. Hvordan er englene lavet? Kan ikke rigtig få billedet stort nok.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det var sendt rundt på skolens fredagsnyt så alle modtog det. Englene er fra en veninde mener hun fandt opskrift på Pinterest

   Slet
 2. det har med garanti været en succes :-) med sådan en inspiration og med dig <3

  SvarSlet
 3. Hej Helle.
  Tak for en meget inspirerende og hyggelig workshop i søndags.
  Jeg har nu været hele din blog igennem, det har taget mange timer, og det har været en spændende rejse tilbage i tiden - sikke mange flotte ting du har lavet.
  Det viser sig at du har været fast læser hos mig dengang jeg havde min kreablog (dalgaarden) - den har jeg desværre slettet (og det har jeg fortrudt mange gange siden)... Og du har deltaget i en give away hos mig, det er ca. 4 år siden...
  Jeg skriver via min haveblog, den har ligget stille de sidste ca. 2 år, men jeg sletter den ikke (klog af skade)...
  Jeg er helt klart blevet inspireret til at komme igang med de indendørs sysler igen :-)
  Mange gode hilsner
  Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Line
   Selv tak. Jeg nød det også meget. Ville være hyggeligt om du kom igen. Nu hvor du fortæller det husker jeg godt Dalgaarden. Verden er lille. Ved ikke om du er på instagram, men der er også meget inspiration at hente.
   God fornøjelse med din lille hund.

   Slet